Home Activitate Contact
Societatea executa transporturi intracomunitare si extracomunitare de marfuri generale, ADR si sub temperatura controlata. De asemenea avem o bogata experienta si in domeniul transporturilor natioanele de marfuri unde colaboram cu unele din cele mai importante companii multinationale de logistica, care opereaza pe piata romaneasca. Asiguram clientilor nostrii atat camioane complete cat si transportul partidelor de marfa.
Parcul auto este compus din autotractoare MAN cu clasele de poluare Euro 2, 3, si 4 , si semiremorci normale cat si megatrailere cu inaltime interioara utila de pana la 3,07m. Avem o continua preocupare pentru dotarea parcului cu camioane care respecta cele mai inalte standare de protectie a mediului si siguranta rutiera. In permanenta mentinem legatura cu camioanele aflate in parcurs spre a putea solutiona in timp real orice problema aparuta.
Pentru linistea noastra si siguranta clientilor nostrii parcul auto si marfa transportata sunt asigurate exclusiv la cea mai puternica companie de asigurari din Romania: ALLIANZ TIRIAC.Valoarea asigurarii CMR este de 100.000 EUR. Personalul societatii este experimentat si motivat pentru a presta un serviciu de calitate spre deplina satisfactie a clientilor nostrii.